AUTODIRIJAREA ȘCOLARĂ - 2015

Autodirijarea școlară- se realizează în liceu prin intermediul Consiliului Elevilor
Tradițional în liceu Ziua Autodirijării școlare are loc  în ziua profesională a cadrului didactic.
Și dacă Profesorii sunt cei care îi inițiază pe elevi în valsul vieții cotidiene, atunci drept mulțumire pentru activitatea nobilă de pedagog au fost înmînate mai multe distincții de onoare. De asemenea au fost primiți printre rîndurile celor ce muncesc în acest domeniu și ,,nou-născuții” profesori( tinerii specialiști).
N. Iorga spunea: ,,Școala cea bună e aceea în care și școlarul învață pe profesor.” Ținînd cont de această afirmație, elevii și-au propus să le dea un strop de răgaz dascălilor și să-i facă să-și mai amintească încă o dată timpul cînd au fost școlari, iar această schimbare de rol să fie și pentru ei o nouă experiență.
Schimbarea a început chiar de la echipa managerială, în postura directorului aflîndu-se eleva clasei a XII-a,,C” Rusu Corina. Ea și-a ales grupul managerial foarte atent, deoarece activitatea acestei zile a depins în cea mai mare măsură de ei. Elevii- profesori, fiind ghidați de dascălii lor, au realizat proiecte, au moderat procesul de instruire și au apreciat obiectiv cunoștințele elevilor.


Contact Us

Get in Touch

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code